Over Uniq

usp Focus op kwaliteit en comfort
usp Unieke en natuurrijke toplocaties
usp Financieel rendement en geluk
Over

Uniq Vastgoed

Uniq Vastgoed is uw partner in de ontwikkeling en verkoop van recreatief vastgoed op bijzondere locaties in Nederland. Met een frisse kijk op de recreatiemarkt geloven wij in vernieuwende, inspirerende en kwalitatieve concepten voor recreatieparken. Het is onze missie om op ieder project een ontwikkeling te realiseren met een uniek eigen verhaal waarbij thema’s uit de regio een belangrijk onderdeel worden van het project. Hiermee realiseren wij high-end recreatiewoningen voor de luxe van eigen gebruik of als een interessante investeringsmogelijkheid met goede verhuuropbrengsten

Kwaliteit en beleving

Wij realiseren en verkopen hoogwaardige recreatiewoningen op locaties met uitgebreide voorzieningen. Bij iedere woning kan gekozen worden voor maatwerk zodat de woning naar uw persoonlijke wensen kan worden opgeleverd. Al onze projecten hebben een uniek karakter dit kenmerkt zich door voorzieningen die onze parken alle seizoenen aantrekkelijk maken. Onze parken voldoen aan:

  • Uniek eigen thema met elementen uit de regio
  • Focus op jaarrond bezetting en verhuur
  • Professionele landelijk bekende verhuurbemiddelaar

Waardevaste investering

Onze woningen worden conform de laatste eisen van het bouwbesluit en de BENG norm gerealiseerd. Hierdoor investeert u in een energiezuinige en waardevaste woning met oog op de toekomst. Door gebruik van duurzame materialen voegen we waarde toe op de langere termijn. Zo kunt u zorgeloos investeren.

Meer informatie

Wilt u direct contact of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat u dan vrijblijvend inspireren en informeren!

Neem contact op!
UNIQ Vastgoed

Contact met UNIQ

UNIQ Vastgoed
De Rieverst 77
7955PZ IJhorst

Onze projecten