Investeren

usp Focus op kwaliteit en comfort
usp Unieke en natuurrijke toplocaties
usp Financieel rendement en geluk

Waarom juist nu investeren in een recreatiewoning?

Sparen op de bank loont niet meer en beleggen in vastgoed wordt onbetaalbaar om een goed rendement te behalen. Vakantie in eigen land wint aan populariteit en laat een hoge bezettingsgraad zien. Hierdoor stijgt het rendement op vakantiewoningen enorm en zien veel mensen het als interessante investeringsmogelijkheid. Steeds meer mensen investeren dus in het bezit van een tweede woning voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie daarvan.

Waardevaste investering

Door bijzondere locaties te combineren met de unieke kwaliteit van onze woningen creëren we een waardevaste investering, ook op de langere termijn. De woningen worden op eigen grond en conform het bouwbesluit gebouwd. Het bouwbesluit word ook toegepast op reguliere woningbouw alleen dan op een bijzondere plek, met meer luxe en comfort.

Verhuurbemiddeling of eigen gebruik

Het verhuren van uw vakantiewoning levert een aantrekkelijk rendement op. De locatie en de verhuurbemiddelaar zijn bepalend voor uw rendement. U kunt er voor kiezen om uw woning volledig te verhuren, te gebruiken als tweede woning of een combinatie van beide. Voor de verhuur werken wij samen met externe, landelijke en professionele verhuurorganisaties die u volledig ont-zorgen. Het voordeel van een bekende landelijke verhuurbemiddelaar is een hoge bezettingsgraad en dat resulteert in een aantrekkelijk rendement uit uw recreatiewoning.

Gemak staat voorop

Of u nu beginnende of gevorderde bent, het kopen van een recreatiewoning is een serieuze aangelegenheid. Wij begeleiden hierin het gehele traject voor u van A tot Z. Hierbij mag u denken aan: het bouwproces, de inrichting en mogelijke verhuur van uw vakantiewoning. Wij hebben veel mogelijkheden voor maatwerk en persoonlijke wensen. Wij nemen hiervoor ruim de tijd in een adviesgesprek met een van de betrokken makelaars. Alle betrokken partijen hebben jarenlange ervaring op de recreatiemarkt waardoor u zorgeloos kunt genieten van vrije tijd en rendement.

Wilt u direct contact of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat u dan vrijblijvend inspireren en informeren!

Neem contact op!
UNIQ Vastgoed

Contact met UNIQ

UNIQ Vastgoed
De Rieverst 77
7955PZ IJhorst

Onze projecten